DOMA

Специална Купа на

Си Комерсиал 7 -Dома

На последния Детски Турнир по Футбол “CHAMPION OF CHAMPIONS” през месец Юни 2018 г. Отборът на една от най- силните школи в България – Академия “ЦАРСКО СЕЛО”-София, завоюва специалната купа за Fair Play, предоставена от Си Комерсиaл 7 – DOMA….Радостта и усмивките бяха безкрайни, за всички участници в този Уникален Детски Форум, който се състоя за ПЕТИ ПОРЕДЕН ПЪТ в Златоград, и за пети пореден път Шоколадовите изкушения на DOMA, бяха заедно с децата и техните Мечти!!!!    Малко е да се каже Благодарим Си Комерсиaл 7 или Благодарим DOMA…..ние организаторите и всички деца, и техните родители сме безкрайно признателни и впечатлени от Вашата Подкрепа….

Си Комерсиал 7 представи Dома на международното изложение ИнтерФуд & Дринк в Интер Експо Център в София

Exif_JPEG_420

По време на изложението се представихме с един от най-хубавите щандове, решен изцяло в бяло и червено той привлече вниманието на посетителите на изложението и на гостите на Си Комерсиал 7. Част от гостите ни бяха представители на бизнеса, които проявиха интерес към партньорство със Си Комерсиал 7. Посетиха ни също Христо Димитров – директор и основател на ансамбъл „Българе“, както и представители на издателство „Санома Блясък“, сп. „Жената днес“, сп. „Черга“, Bulgaria on air.

Собственикът на медийната група „Кю мюзик медия груп“, Виктор Касъмов сподели, че когато е видял щанда е решил, че фирмата е чуждестранните изложители. Така станахме обект на интерес за част от телевизиите в медийната му група. Телевизия InLife също засне репортаж с наше участие. А наш рекламен клип ще се излъчва в предаването „Шпионката на Коко“ по телевизиите Евроком и ТВ 1. Със самия Коко също се срещнахме на изложението.

Погледите на минувачите привличаха и  сухите пасти, които раздавахме за дегустация. Безспорно най-много любопитни погледи се събираха по време на изпълненията на Георги Петров от „Тримата тенори“. Цялата публика, която той събра получи подарък – диск с изпълненията на триото.

Изложението продължи четири дни от 9-ти до 12-ти ноември и се проведе в Интер Експо Център гр. София. Потребителите имаха възможност да се запознаят от близо с продуктите Dома, включително с новите сухи пасти MAX с вкус на малина и какао.

Зад себе си оставихме едно успешно изложение, а пред себе си още отворени врати за бъдещи сътрудничества и разширяване на бизнеса. Но най-важната оценка беше тази на потребителите, които споделяха, че харесват и купуват продуктите Dома.